Cum scapam de gandacii de bucatarie

deadmin

Cum scapam de gandacii de bucatarie

Gandaci de bucatarie: sunt insecte ce pot fi intalnite in orice tip de spatiu, pe toata perioada anului, indiferent de sezon, cu precadere la interior.

Semnele infestarii

Fiind insecte nocturne, prezenta lor este mai sesizabila in timpul noptii. Datorita dimensiunii acestora, precum si a caracteristicilor speciei, prezenta unei infestari este destul de evidenta. 

Tipuri de tratamente

Pentru combaterea gandacilor de bucatarie se pot face tratamente cu insecticide aplicate prin pulverizaremomeli gata pregatite (sub forma de gel insecticid) sau cu capcane.

Deoarece principala cauza a aparitiei acestora este lipsa curateniei, un aspect foarte important este acela ca, inaintea efectuarii tratamentelor specifice, trebuie efectuata, apoi mentinuta, curatenia in spatiul cu probleme. Este recomandat sa se intervina chiar din momentul in care se observa prezenta gandacilor. In caz contrar, cu cat gradul de infestare creste, cu atat tratamentul devine mai dificil si mai costisitor. 

De asemenea, un pas important in combaterea eficienta a gandacilor de bucatarie, il reprezinta identificarea si sigilarea cailor de acces ale acestora in locuinta.

Tratamentele cu insecticide 

Insecticidele se aplica prin pulverizare pe suprafetele traversate de acestia. In momentul aplicarii unui insecticid prin pulverizare, vor fi eliminati doar gandacii de pe suprafata pe care a fost aplicat insecticidul. Mai exact, cei care intra in contact direct cu solutia pulverizata. Insa, nu va fi eliminat si cuibul.

In momentul aplicarii insecticidelor, precum si o perioada de timp dupa aplicarea acestora, in functie de specificatiile acestuia, copiii si animalele de companie vor parasi zona tratata. 

Se va respecta intervalul de timp recomandat dupa efectuarea tratamentului, precum si perioada de aerisire corespunzatoare, conform specificatiilor de pe eticheta insecticidului aplicat.

Sursa: www.pce.ro

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns

SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE Curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie sibiu, firma de curatenie alba, servicii curatenie alba iulia, firma de curatenie sebes, firma de curatenie aiud, firma de curatenie blaj, firma de curatenie cugir, firma de curatenie brasov, firma de curatenie cluj napoca, firma de curatenie deva, firma de curatenie deva, firma de curatenie turda, firma de curatenie medias, firma de curatenie sighisoara, firma de curatenie targu mures, firma de curatenie hunedoara, firma de curatenie simeria, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE Servicii dezinsectie, servicii deratizare, servicii dezinfectie alba iulia, firma dezinfectie cluj napoca, dezinfectie coronavirus, dezinfectie covid 19, combatere daunatori, goange, tantari, muste, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci

AMENAJARE SI INTRETINERE SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;

RECONDITIONARE SI INTRETINERE PARDOSELI Servicii de montaj pardoseli de interior si exterior rezidentiale, Servicii de montaj pardoseli industriale pe baza de rasini, Servicii de montaj pardoseli epoxidice, Servicii de montaj pardoseli lipite, Servicii de montaj pardoseli poliuretanice, Servicii de montaj pardoseli PVC, Servicii de montaj pardoseli din lemn si parchet, marmura, travertin, calcar, piatra, andezit, mozaic, terazzo, lemn masiv, slefuire, lustruire, decapare in profunzime a pardoselilor murdare, siginalre pardoseli, tratamente si impregnari PARDOSELI